besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date چهارشنبه, 23 آبان , 1403 11:03 ق.ظ
نماینده ولی فقیه در فارس :

bullet نژادپرستی و جنایات صهیونیسم ریشه در شرک دارد


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز،آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز در هفتمین همایش اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای که در حرم مطهر احمدبن موسی (ع) شیراز برگزار شد، اظهار داشت: شاید یکی از مصادیق «الناس علی دین ملوکهم» این است که می‌خواهیم قرآن را از زبان رهبرمان بیاموزیم.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب نگاه سیاسی، اجتماعی عمیقی به مسئله قرآن دارند، تصریح کرد: این باور و مبنای ماست که قرآن کتاب زندگی مسلمانان است و هر چه ما در رابطه با روش زندگی و تصمیم‌گیری‌های فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و هر زمینه‌ای پرسش داشته باشیم، پاسخ می‌دهد.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با بیان اینکه بحث اصلی این روز‌ها در دنیا و به ویژه جهان اسلام، مسئله فلسطین است، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در کتاب ارزشمند طرح کلی اندیشه اسلامی براساس آیه ۱۸ سوره مائده، این نکته را متذکر شدند که نژادپرستی و تمایز طبقاتی در اسلام محکوم است.

امام جمعه شیراز، گفت: مقام معظم رهبری تحلیل دارند که شرک خودبه‌خود به تبعیض طبقاتی می‌انجامد و مشرکین باور و مبنای فکریشان براین اساس است.

وی با اشاره به شرک خفی در بین ادیان توحیدی ادامه داد: مشرکان در این رده یهود و نصارا، مدعی شدند که خودشان پیش خدا از بقیه محبوب‌ترند و این بیماری است که بشریت این روز‌ها دارد نتیجه‌اش را می‌بیند، با این همه کشتار مسلمانان به خصوص در یک سال گذشته در غزه و هیچ کدام از مجامع بین‌المللی که در پس یهود و نصاراست، هیچ اقدامی انجام نمی‌دهند و این به دلیل این است که خود را تافته جدابافته می‌دانند، چرا که معتقدند از اولاد اسماعیل هر چه کشته شود، ایرادی ندارد، اما نباید از اولاد اسحاق کشته شود و این نکته را ۵۰ سال پیش رهبر معظم انقلاب در این کتاب بحث کرده است.

آیت الله دژکام گفت: با رهبری امام راحل و رهبر معظم انقلاب توانسته‌ایم راه مقاومت را در ۴۵ سال گذشته پیش گرفته و پیش برویم و اگر امروز پرسش‌هایی مطرح می‌شود که ممکن است سیاسیون طور دیگری برداشت کنند، اما بر اساس باور قرآنی باید پیش رفت، رهبر ما این حرکت فکری عمیق برای اصلاح باور‌های دینی بر مبنای قرآن را آغاز کرده‌اند و امیدواریم بهره مندی ما از زلال آیات قرآن کریم در سایه رهنمودهای معظم له روزافزون گردد.

لازم به ذکر است همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز با حضور قرآن‌پژوهان و اندیشمندان قرآنی از سراسر کشور و ۵۲ کشور جهان در شبستان امام خمینی حرم مطهر حضرت شاهچراغ آغاز شده است. در این همایش سخنرانی و پنل علمی از ساعت ۱۰ آغاز می‌شود و تا ۱۷ در سالن شهید آیت‌الله دستغیب ادامه دارد.

لینک کوتاه :
آیت الله دژکامامام جمعه شیرازاندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ایرهبر انقلابشرکقرآن کریمنماینده ولی فقیهنژادپرستی
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
جایگاه شیراز در تمدن نوین اسلامی
راهبرد فرهنگی
شایسته گزینی
ارزش های اسلامی، خردورزی ایرانی
دفع شرّ دشمن
شکرگزاری نعمت انقلاب اسلامی
روز جهانی کتاب کودک
روز جمهوری اسلامی
عید سعید فطر
راهپیمایی روز قدس
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد