مسئولان فارس باید مراقبت کنند تا جایگاه این استان در سطح کشور تنزل پیدا نکند و این خطه از رونق نیفتد
به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، آیت الله لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز عصر یکشنبه، ۳۱ شهریورماه در دیدار با امیردریادار حبیبالله سیاری، معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران منشاء تحولات کشور در همه زمینه ها بوده است، امکانات امروز را با چهل سال قبل قابل قیاس ندانست و گفت: نظام جمهوری اسلامی همه چیز را متحول کرده است و امکانات امروز قابل قیاس با قبل از انقلاب نیست.
وی خواستار اتصال شیراز و بندرعباس از طریق راه آهن شد و گفت: این مسئله موجب رونق اقتصادی استان خواهد شد و باید همت عالی مسئولان استان هم همین باشد که البته راه آهن میتواند از شهرهای مختلف استان هم عبور کند.
آیت الله لطف الله دژکام افزود: شهرستان های جنوبی استان فارس از جمله فسا،جهرم و لار از راه آهن محروم هستند و اگر این خط ریلی ایجاد شود جنوب این استان به رونق اقتصادی و توسعه پایدار خواهد رسید.
وی اضافه کرد: نمایندگان مردم فارس در ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی وعده هایی در این خصوص دادهاند اما بیشتر جنبه تبلیغاتی برای انتخابات داشته است.
نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار داشت: ایجاد ایستگاههای راه آهن نباید در نزدیکی شهرها باشد زیرا در دراز مدت جلو توسعه شهر را خواهد گرفت و میتوان ایستگاه را در فاصله ۳۰ تا ۴۰ کیلومتری شهرها ایجاد کرد.
وی ادامه داد: بعنوان مثال این امکان وجود دارد در فاصله ۳۰ کیلومتری جهرم و فسا تنها یک ایستگاه ایجاد کرد که هر دو شهرستان از ظرفیت آن بهره مند شوند و این خط ریلی در ادامه به سمت داراب و لار نیز امتداد یابد.
آیت الله دژکام با بیان اینکه فارس از گذشته مرکز فرماندهی جنوب کشور بوده،گفت: مسئولان این استان باید مراقبت کنند که جایگاه فارس در سطح کشور تنزل پیدا نکند و این خطه از رونق نیفتد.
آیتالله دژکام همچنین بر لزوم رسیدگی به شهرستانهای مختلف استان فارس تأکید کرد و گفت: نیاز است که نگاه راهبردی قویتری در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بر روی شهرستانها متمرکز شود.
وی با اشاره انتخابات آذر ماه تاکید کرد: اگر قرار است از فارس فردی به مجلس ورود کند باید این فرد آنقدر توانمند باشد که همچون رئیس کمیسیون های مجلس یا هیات رئیسه مجلس باشد تا حقی از مردم فارس ضایع نشود .
او در خصوص پتروشیمی های فارس نیز ابراز امیدواری کرد: پتروشیمی های که در فارس مصوب شده باید ساخته شود و نباید این مصوبات روی زمین بماند زیرا پتروشیمی عاملی برای توسعه استان فارس خواهد شد.
امام جمعه شیراز در انتهای سخنان خود ضمن اشاره به ۱۵ هزار شهید استان فارس و آمار بسیار بالای ایثارگران و جانبازان استان، خواستار رسیدگی بیشتر مسئولان به مشکلات این قشر شد.
امیر سیاری معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی نیز در این دیدار با تأکید بر اینکه آمادگی مقابله با هرگونه تهدیدی را داریم، گفت: مشخص است که دشمن خوب میداند که آمادگی ما چقدر است وگرنه حتماً به ما حمله میکرد.
وی افزود: معنای آمادگی نیروهای مسلح آن است که چقدر آمادگی داریم تا اگر کسی بخواهد به مرزهای کشور و منافع آن آسیب وارد کند، ما بتوانیم دفاع کنیم و بحمد الهی این آمادگی صد درصد وجود دارد.
سیاری همچنین گفت: از نظر تجهیزات اصلاً قابل مقایسه با اول انقلاب نیستیم و از نظر نیروی انسانی کارآمد نیز بسیار رشد کردیم و آمادگی بسیار بالایی داریم.
معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی ادامه داد: علاوه بر اینها از نظر متکی به خود بودن، تکنیکها، تاکتیکها و آمادگیها و رزمایشها وضعیت بسیار خوبی در کل نیروهای مسلح اتفاق افتاده است.
وی با تأکید بر اینکه آمادگی مقابله با هرگونه تهدیدی را داریم، گفت: آنچه مشخص است این است که دشمن خوب میداند که آمادگی ما چقدر است وگرنه حتماً به ما حمله میکرد چنانچه در چپ و راست کشورمان این کار را انجام داد.
سیاری در بخش دیگری از سخنان خود و در دیدار با آیتالله دژکام اهمیت پیشرفت استان فارس و کشور را یادآور شد و گفت: اتصال فارس به دریا به نفع کشور است و قابل پیگیری است.
معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی با تأکید بر حفظ منافع مشترک شهرهای مختلف کشورمان گفت: رضاخان راهآهنی از جنوب به شمال کشور کشید اما مسئله اینجاست که این راهآهن از هیچ شهری عبور نمیکند یعنی هیچ منفعتی برای مردم نداشت و تنها برای جابجایی نیروهای انگلیسی از جنوب به شمال کشور کشیده شده بود.
وی اضافه کرد: بهترین جا برای عبور خط آهن این است که ابتدا از بندر چابهار یا جاسک آغاز شده و به کرمان و فارس و اصفهان و تهران و انزلی و آذربایجان برود و اصولاً هدف راه آهن در کشورهای توسعه یافته هم همین اتصال بین شهرها و سهولت برای رفت و آمد مردم و بارهای آنان است و این مسئله هم میتواند به عنوان یک پروژه مشترک میان شهرهای کشور دنبال شود.
سیاری با بیان اینکه اجرای چنین پروژهای در توسعه شهرها بسیار مؤثر است، گفت: عزم نمایندگان مجلس شهرهای مختلف برای انجام چنین کاری شکل بگیرد تا بتوانند منافع مشترک شهرهای خود را تأمین کنند.
دیدگاهتان را بنویسید