besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date دوشنبه, 30 شهریور , 1405 4:05 ب.ظ
امام جمعه شیراز:

bullet مؤمنان در برابر ناهنجاری‌های جامعه مسئولیت دارند


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، آیت‌الله دژکام ظهر دوشنبه در جلسه تفسیر قرآن کریم در حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز، با اشاره به آیات سوره مبارکه یس و داستان «حبیب نجار» گفت: حبیب نجار در شرایطی که مردم در برابر پیامبران الهی ایستاده بودند، از آنان حمایت کرد و با استدلال به مردم یادآور شد که چرا باید از فرستادگان خدا پیروی کرد.

وی افزود: پیامبران از جانب خود سخن نمی‌گویند، بلکه پیام خدا را به مردم می‌رسانند و وقتی فرمان خداوند به انسان رسید، باید در برابر آن تسلیم و مطیع باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با بیان اینکه یکی از دلایل ضرورت اطاعت از فرمان خدا، بازگشت انسان به سوی پروردگار است، گفت: همه انسان‌ها در برابر اعمال خود مسئول هستند و در قیامت باید پاسخگوی رفتار و تصمیم‌های خود باشند.

آیت الله دژکام ادامه داد: دانشجو، استاد، روحانی، معلم و هر فرد دیگری در جایگاه و مسئولیت خود باید بداند که اعمال او بدون پاسخ نخواهد ماند و انسان برای قیامت باید از امروز آماده شود.

وی با اشاره به وظیفه علما در هدایت جامعه تصریح کرد: اگر کسی حکم خدا را نمی‌داند، نخست باید او را ارشاد و آگاه کرد؛ زیرا پیش از امر به معروف، آگاهی‌بخشی و هدایت افراد نسبت به حکم الهی اهمیت دارد.

امام جمعه شیراز با تأکید بر ضرورت مسئولیت‌پذیری اجتماعی مؤمنان اظهار کرد: نمی‌توان در برابر ناهنجاری‌هایی که در جامعه مشاهده می‌شود، بی‌تفاوت بود و مسئولیت را فقط متوجه دیگران دانست.

وی افزود: هر فرد باید در محدوده توان و مسئولیت خود برای اصلاح جامعه تلاش کند و نمی‌توان گفت چون مسئولیت اجرایی یا انتظامی نداریم، بنابراین هیچ وظیفه‌ای بر عهده ما نیست.

آیت الله دژکام با اشاره به داستان حبیب نجار گفت: حبیب نجار برای خیرخواهی مردم ایستاد و در این راه به شهادت رسید؛ این رفتار به ما یاد می‌دهد که مؤمن نباید نسبت به سرنوشت جامعه و دیگران بی‌تفاوت باشد.

وی همچنین با اشاره به مفهوم «رحمان» در قرآن کریم گفت: خداوند متعال سرچشمه رحمت و فیض برای همه موجودات است و انسان باید با شناخت این حقیقت، از وابستگی به غیر خدا و قرار دادن امور دنیوی در جایگاه معبود پرهیز کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس در پایان با تأکید بر ضرورت توجه به آخرت خاطرنشان کرد: اگر انسان حقیقت قیامت و پاسخگویی در برابر خداوند را باور داشته باشد، بسیاری از رفتارهای او در دنیا تغییر می‌کند و نسبت به اعمال خود و آثار آن در جامعه مسئولانه‌تر رفتار خواهد کرد.

لینک کوتاه :
آیت الله دژکامامام جمعه شیرازتفسیر قرآن کریمحبیب نجارحرم سید علاالدین حسین(ع)رحمانیت خداسوره یسعلما و روحانیتقرآن کریمقیامتناهنجاری اجتماعینماینده ولی فقیهوظیفه مومنین
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + هشت =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
اقتدار در سایه ولایت
در مسیرِِِِ ساختن زیباترین شهر دنیا
فتنه جنگ ، مذاکره ، جنگ
اجماع آزادیخواهان جهان علیه تهاجم آمریکایی-صهیونی
تا چه زمانی بجنگیم؟
قدرت ما
اسلام، آیین گوشه گیری نیست
تلاش دشمن برای ایجاد ترس و جنگ روانی و شجاعت ملت ایران
اقتصاد کشور و وضعیت معیشت مردم
شهادت حضرت احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ(ع)
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد