آیت الله دژکام : ساخت تمدن نوین اسلامی نیازمند ارتباط با ولایت است
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس، در مراسمی با حضور آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز تودیع و معارفه مسئول جدید حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی فارس انجام گرفت.در این مراسم ضمن تقدیر از حاج آقا بحرانی مسئول سابق این حوزه،حاج آقا قائمی به عنوان مسئول جدید حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان فارس معرفی گردید.
متن خام سخنان آیت الله دژکام در این مراسم به شرح زیر می باشد :
بسم الله الرّحمن الرّحیم
در ابتدا یاد و خاطره شهید بزرگوار حضرت آیت الله دستغیب که دیروز سالگرد شهادت این بزرگوار بود را گرامی میداریم.
به حضرت آیت الله تقوی و هیئت همراه ایشان خوش آمد ویژه عرض میکنم و تشکر میکنم که ایشان به جهاد کشاورزی استان فارس نگاه ویژه داشتند و برای بررسی وضعیت جهاد استان و معرفی مسئول جدید حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی فارس و تکریم از مسئول سابق این حوزه تشریف فرما شدند.بنده هم به نوبه خودم از زحمات مسئول دفتر نمایندگی رهبر معظم انقلاب در جهاد تشکر میکنم و برای جناب آقای قائمی که این مسئولیت را به عهده گرفتند آرزوی توفیق دارم.
یک نکته ای را خدمت شما عرض میکنم.همه ما امروز متوجه هستیم که در سطح کشور در نهادها و سازمان های مختلف خدمات بسیار زیادی انجام می شود.چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی است و ضرورت دارد ما خدمات و تلاش های نظام را برای مردم تبیین کنیم.
متاسفانه آنچه مشاهده می شود در انعکاس این خدمات و توضیح آنها به مردم به گونه ای که آحاد مردم به باور برسند که حرکت انقلاب یک حرکت موفق و رو به جلو بوده و هست مقداری نابلد هستیم و این موضوع را نباید انکار کنیم چون ما در تمدن سازی نوین اسلامی با الگوی کلی خود پیش می رویم و چون الگویی در برخی حوزه ها از جمله اقناع افکار عمومی نداریم در برخی موارد ممکن است به مشکل بخوریم و بلد نباشیم ولی مطمئن هستیم و ایمان داریم که وقتی مطابق با الگوهای اسلامی عمل کنیم هم مسائل را یاد می گیریم و هم توفیق های بیشتری نسبت به رقیبمان از نظر تمدنی پیدا خواهیم کرد.
یک مشکل اینجا وجود دارد.برای حل این مشکل بنده الگویی که استاد حضرت امام خمینی (ره) جناب آقای آیت الله شاه آبادی برای حل مشکل سیاسی اجتماعی توصیه کرد و به نتیجه رسید را یادآور می شوم و امیدوارم همه این توصیه را برای همه ابعاد کاری که به عهده ما هست توسعه دهیم.
آقای شاه آبادی استاد عرفان حضرت امام خمینی (ره) بودند.عرفان ایشان عرفان مثبت و فعال در عرصه اجتماع بوده است و نتیجه آن تربیت امام است.ایشان کتابی به نام ” شذرات المعارف” دارد که در این کتاب تلاش شده است که توحید کلمه ایجاد کند تا ما بتوانیم در مقابل هجوم تمدن غربی و نماینده آن که شاه بود بایستیم.
ایشان می فرماید اگر بنا باشد جامعه ما به صورت نقطه نقطه افراد خوب عمل کنند هیچ گاه به نتیجه ای نمی رسیم و باید به هم بپیوندیم، دقیقا شبیه پارچه که مقداری تار و پود است که به نوعی به هم می پیوندند و تبدیل به یک پوشش خوب می شود.
برای هر پارچه و فرشی که بافته می شود ما دو نوع نخ را به کار میگیریم که نخ های طولی و عرضی به هم می پیوندد.این دو نخ در اجتماع چیست؟برای حرکت امروز ما در پیشبرد و تاسیس تمدن نوین اسلامی کشورمان باید این در هم تنیدگی را ایجاد کنیم و نیاز به این دو رشته است.یک رشته طولی که همان ارتباط با ولایت است.نقش نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در جهاد یا هر ارگان دیگری این است که این ارتباط را در همه کشور به یک نقطه محوری اصلی که رهبری است وصل کند.اگر این نخ های طولی نباشد و ارتباط ایجاد نشود ما از هم گسسته عمل خواهیم کرد.
نقش پدری امت که مربوط به رهبر است و این نقش را همه کسانی که در حوزه نمایندگی رهبر فعالیت دارند باید ایفا کنند و ارتباط مستحکم با ولایت را باید ما ایجاد کنیم.
اما رشته های عرضی و ارتباط دوم اخوت و برادری است.طبیعی است انسان ها در فعالیت و کار اختلاف دیدگاه دارند و نظریات مختلفی گاهی پیدا می شود اما آن پیوند برادری را نباید هیچ وقت از دست بدهیم.این برادری کار را پیش می برد.اگر برادری و ارتباط با ولایت نباشد ما در ساختن تمدن اسلامی خود به مشکل بر می خوریم.به این دو جهت توجه کنید و آنها را تقویت کنید، ارتباطات را قوی کنید، صمیمانه دور هم بنشینید و خدا را که در نظر بگیرید این برادری ایجاد می شود و ما به هدفی که مد نظر داریم انشاالله خواهیم رسید.
امروز چهلمین سال انقلاب اسلامی را با عزت و عظمت پشت سر می گذاریم.سالی که دشمنان برای ما خط و نشان کشیده اند و باید مراقب باشید که دشمنان کوتاه نخواهند آمد و نقشه برای ضربه زدن به ما دارند اما انشاالله همه تیرهای دشمنان به سنگ خواهد خورد و ما در این مسیر حرکت می کنیم تا گام های بعدی را به خوبی برداریم.
والسّلام علیکم و رحمهالله و برکاته
دیدگاهتان را بنویسید