besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date چهارشنبه, 24 تیر , 1405 10:41 ق.ظ
نماینده ولی فقیه در فارس تاکید کرد :

bullet تأثیر خون شهید امام خامنه‌ای بر بیداری جهان اسلام


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، آیت‌الله دژکام شامگاه سه‌شنبه در همایش شانزدهمین سوگواره شعر عاشورایی اقوام، مذاهب و ایلات عشایری کشور که در شیراز برگزار شد، با استناد به آیه ۴۶ سوره سبأ و قرائت ابیاتی از اقبال لاهوری در باب بیداری از خواب گران، اظهار کرد: درباره شعر عاشورایی اقوام ایرانی و عشایر سربلند باید اعلام کنم که برگزاری شانزدهمین سال آن، مایه افتخار برای همه ملت به‌پاخاسته ایران بود، زیرا از هر گوشه این سرزمین، با هر گویشی، مردی برمی‌خیزد که سخنش با دیگران یکی است و آن، حفظ عزت اسلام و سربلندی ایران است.

وی افزود: مایه افتخار و عزت بود که امشب در جمع شاعران اقوام و عشایر مختلف سرزمین پهناور ایران بودم؛ از هر زبانی که می‌شنوم، حکایت عشق است و عجیب حکایتی است حکایت عشق که از هر زبان که می‌شنوم، نامکرر است؛ وظیفه من، به‌عنوان کسی که در شیراز میزبان شما عزیزان بوده است، تشکر از تک‌تک میهمانان عزیز، سربلند و دوست‌داشتنی است.

امام جمعه شیراز با اشاره به تاثیر حضور شاعران، بیان کرد: این شاعران، شیراز را با حضور معنوی و انقلابی خود نورانی کردند؛ اشعار زیبای شما چیزی را برای همه ایران به ارمغان می‌آورد و آن این است که قیام لله، خیزش برای خدا، بحمدالله در این امت محقق شده است و این، همان چیزی است که اقبال لاهوری آرزو داشت؛ اینکه روزی امت اسلامی برای عزت بخشیدن به جهان اسلام و برای درهم شکستن استخوان‌های استکبار و به زانو درآوردن همه کسانی که عزت اسلام و ایران را نمی‌خواهند، برخیزند.

آیت‌الله دژکام افزود: امروز الحمدلله شما مردم شاهد هستید که با خون سیدالشهدای انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیت‌الله العظمی شهید امام خامنه‌ای(اعلی الله مقام الشریف)، این خیزش از مرزهای ایران دارد فراتر می‌رود.

وی ادامه داد: امروز پاکستان، عراق، هندوستان، کشمیر، افغانستان، مصر و جای‌جای جهان اسلام با خون پربرکت این رهبر عزیز، انگیزه خیزش و قیام در مقابل دشمنان خدا را پیدا کرده‌اند؛ این پیام را شما شاعران آیینی باید در شعرهای خودتان به همه جهان، به همه هم‌زبانان خودتان و با همه لهجه‌هایتان برسانید.

نماینده ولی‌فقیه در فارس با اشاره به مفهوم «بیدار شدن» در شرح آیه مبارکه «أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ»، تأکید کرد: بیدار شدن، نه ایستادن؛ که خیلی از نشسته‌های ما بیدارند و علم به دوششان هست؛ افتخار ما این است که در همین صف اول، کسی نشسته که دشمن پا را از او گرفته اما پرچم را نتوانسته از او بگیرد. بیداری مهم است. اگر بیدار شدیم، مسلما حقمان را از دشمن خواهیم گرفت.

امام جمعه شیراز با اشاره به شعار محوری تشییع امام شهید، تاکید کرد: «باید برخاست» شعار حرکت ما در تشییع امام شهید بود؛ این پیام می‌خواهد امت اسلامی را از خواب گران بیدار کند که چرا شما نشسته‌اید تا از آن طرف دنیا بیایند، ببرند، زور بگویند و شما هیچ کاری نکنید.

وی ادامه داد: امیدواریم ان‌شاءالله این خیزش را با قلم خودتان، با بیان خودتان و با اشعار خودتان بیش از پیش تقویت کنید و به نتیجه برسانید.

آیت‌الله دژکام با نقد نگاه مستکبران به جهان، اظهار کرد: اینکه مستکبران تصور می‌کنند تمام مردم دنیا باید فرمان‌بردار آن‌ها باشند و خود را «کدخدای جهان» می‌پندارند، واقعیت نیست بلکه بلوفی بیش نیست.

وی در ادامه افزود: مردم ایران با عزم راسخ و اراده پولادین گرد آمده‌اند تا ثابت کنند آمریکا و دیگر قدرت‌های زورگو، هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند. حضور نمایندگان اقوام مختلف از شمال تا جنوب و شرق تا غرب این سرزمین، نشان‌دهنده عزم ملی برای درهم‌شکستن ابهت پوشالی استکبار جهانی و آمریکا و به سزای اعمال رساندن آنان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: تردیدی نیست که جنگ، جنگ است و سختی و مشقتی دارد؛ اما سخن ما این است که ما حسینی وارد این میدان شده‌ایم، حسینی خواهیم ماند و ان‌شاءالله طعم شیرین پیروزی را در آغوش خواهیم گرفت.

لینک کوتاه :
آقای شهید ایرانآیت الله دژکاماقوام مذاهبامام جمعه شیرازامت اسلامیباید برخاستسوگواره شعر عاشوراییشکست ابهت پوشالی آمریکاعشایرنماینده ولی فقیه
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 13 =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
فتنه جنگ ، مذاکره ، جنگ
اجماع آزادیخواهان جهان علیه تهاجم آمریکایی-صهیونی
تا چه زمانی بجنگیم؟
قدرت ما
اسلام، آیین گوشه گیری نیست
تلاش دشمن برای ایجاد ترس و جنگ روانی و شجاعت ملت ایران
اقتصاد کشور و وضعیت معیشت مردم
شهادت حضرت احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ(ع)
اصول بنیادین در اجرای طرح های فرهنگی و تاریخی
اهمیت داشتن شبکه های اجتماعی داخلی
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد