besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date چهارشنبه, 29 بهمن , 1404 11:32 ب.ظ
امام جمعه شیراز :

bullet از جایگاه واقعی مساجد استفاده کنیم


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، آیت‌الله دژکام، در اولین روز از ماه مبارک رمضان و در دیدار جمعی از اقشار مختلف مردم و مسئولین و جامعه قرآنی استان فارس به بیان چند نکته پرداخت و تأکید کرد که در سال آینده باید شاهد رشد در این زمینه ها باشیم.

وی افزود: نخست مسئله خانواده است. در استان فارس طرحی به نام خانواده متعالی داشتیم و کارهایی در این زمینه انجام می‌شود اما نمودش را مشاهده نمی‌کنیم. باید این طرح که روی آن خیلی فکر شده است و نوع کارهای دیگری که در زمینه خانواده انجام می‌شود، ردیف کنیم تا افرادی که مسئول این بخش هستند گزارش‌هایی ارائه دهند.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه باید اقداماتی که در زمینه خانواده متعالی در فارس انجام شده است را به گوش برسانیم تا نتیجه حاصل شود، یکی از دلایل آسیب‌های اغتشاشات اخیر را عدم توجه به مسئله خانواده دانست.

امام جمعه شیراز همچنین به طرح «مسجد همدل» در استان اشاره کرد و افزود: در دولت‌ها کمتر مشاهده کردیم که به مسجد به عنوان محور خدمات اجتماعی دینی توجه شود اما دولت فعلی دارد این توجه را مبذول می‌کند و اگر ما طلاب از این مسئله استقبال نکنیم، مقصر خودمان هستیم.

وی تأکید کرد: باید به رئیس جمهور اثبات کنیم که اگر مقداری پول به مسجد دهد، چندین برابر آن نتیجه خواهد گرفت. اگر این کار را درست انجام ندهیم، یعنی از فرصت استفاده نکردیم چنانچه پیش از این، خیلی‌ها مدعی بودند مسائل اجتماع را حل می‌کنند اما موفق نشدند.

آیت‌الله دژکام از عموم روحانیون و طلاب خواست تا عزم خود را جزم کرده و مسائل مسجد را با کمک دولت حل کنند و سپس افزود: در اغتشاشات اخیر، مشاهده کردیم که دشمن به مسجد حمله می‌کند. یعنی هم دشمن و هم دوست امروز متوجه شده‌اند که مسجد، کار را برای ایران درست می‌کند، لذا کار ما به عنوان امام جماعت و روحانیت بسیار سنگین شده است و باید از جایگاه مساجد استفاده کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: در بحث مسجد همدل باید همه دهند و دیگران را هم به کمک آوریم تا محقق شود چنانچه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی هم از ظرفیت مساجد برای پیروزی و اعتلای انقلاب اسلامی استفاده کرد.

وی در ادامه بر ضرورت انجام فعالیت‌های قرآنی تراز در شیراز تأکید کرد و افزود: اگر شیراز حرم سوم اهل بیت(ع) است، باید کارهایمان در تراز حرم سوم باشد و فعالیت قرآنی در تراز این جایگاه انجام شود.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه فعالیت‌های قرآنی در تراز اصلاح بسیار خوبی است به خصوص اینکه اینجا شهر حضرت شاهچراغی(ع) است که خود کاتب قرآن بوده و هزاران کتاب قرآن را یا شخصا کتابت کرده یا نظارت بر روی کتابت آن داشته است.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه کار قرآنی در این کلان‌شهر واقعا در تراز نیست و باید کار زیادی برای اعتلای آن انجام دهیم، به اجرای طرح قرآنی «مصباح الهدی» اشاره کرد و خواستار تبلیغ و ترویج گسترده این طرح در شیراز شد.

وی در پایان با تأکید بر اینکه اگر می‌خواهیم موفق شویم، راه آن تبعیت از قرآن و عترت است، این دو را حبل الهی معرفی کرد و ا فزود: این اعتصام به قرآن کریم و اهل بیت(ع) باید قوی‌تر از اینی که اکنون داریم انجام می‌دهیم، انجام دهیم و باید برای رفع هر گرفتاری، از قرآن و اهل بیت(ع) کمک بگیریم.

لینک کوتاه :
آیت الله دژکامافطاریامام جمعه شیرازاهل بیت(ع)جامعه قرآنیخانواده متعالیضیافت نورفعالیت های قرآنی ترازقرآنماه رمضانمسجد همدلنماینده ولی فقیه
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 9 =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
اسلام، آیین گوشه گیری نیست
تلاش دشمن برای ایجاد ترس و جنگ روانی و شجاعت ملت ایران
اقتصاد کشور و وضعیت معیشت مردم
شهادت حضرت احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ(ع)
اصول بنیادین در اجرای طرح های فرهنگی و تاریخی
اهمیت داشتن شبکه های اجتماعی داخلی
بسیج، نیروی سازنده ایران
افزایش بهره وری، گامی به سوی رشد اقتصادی پایدار
اهمیت جایگاه توحید
استکبارستیزی
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد