besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date دوشنبه, 8 بهمن , 1403 6:12 ب.ظ
امام جمعه شیراز:

bullet نیازمند طرحی نو برای اشتغال‌زایی در استان فارس هستیم


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، آیت الله دژکام در دیدار با سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با تبریک اعیاد ماه رجب و مبعث حضرت رسول اکرم (ص) اظهار کرد: مجموعه‌ها و وظایف این وزارتخانه گسترده و توقعات نیز بالا است.

وی موضوع اشتغال و مسائل مربوط به بیمه را جزء بیشترین مراجعات مردمی دانست و افزود: پرداخت وام صرفاً به منزله ایجاد شغل نیست و اگر این تسهیلات در مسیر درست به کار گرفته و به ایجاد شغل و تولید ثروت منجر شود می‌تواند هدف مهم اشتغالزایی را محقق کند.

امام جمعه شیراز به جای خالی وجود مراکز مشاوره فنی اشتغال در سطح استان اشاره کرد و گفت: با ایجاد چند سازمان و تشکل مردم نهاد و ارائه مشاوره و حمایت شغلی جهت کارجویان می‌توان گامی مؤثر در مسیر اشتغالزایی در فارس برداشت.

وی اظهار کرد: باید تلاش شود تا بیش از اینکه کارجویان به بانک برای وام و دریافت تسهیلات معرفی شوند زمینه بهره‌مندی آنها از مشاوره شغلی درست فراهم شود و در این صورت صرف وام برای اشتغالزایی نیز می‌تواند مؤثر واقع شود.

نماینده ولی فقیه در فارس تاکید کرد: جای خالی اقدامات نیک‌اندیشانه در راستای مشاوره شغلی قوی در حوزه اشتغالزایی استان فارس به شدت احساس می‌شود.

وی ادامه داد: در قالب طرحی مبتکرانه و جدید تمام دفاتر ائمه جمعه در سراسر فارس آماده است تا با ارتباط مؤثر، مداوم و مستمر با ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان‌های استان، کارجویان در مسیر درست اشتغالزایی با مشاوره شغلی کارشناسی قرار گیرند.

آیت الله دژکام توضیح داد: استان پهناور فارس نیازمند طرحی نو در زمینه اشتغالزایی است که در این راستا نقش مشاوره شغلی اصولی بسیار مهم و برجسته است.

وی با بیان اینکه مشاوره دادن را نیز نباید نوعی اشتغالزایی محسوب کرد، افزود: مشاوره در حوزه اشتغال باید با نوعی خیرخواهی همراه باشد و قطعاً با کمک ائمه جمعه و ادارات کار در سراسر استان می‌توان مراکز مشاوره شغلی اصولی ایجاد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس تاکید کرد: اگر مشاوره شغلی درست و اصولی به جامعه ارائه شود مردم به سمت ایجاد شغل خواهند رفت.

امام جمعه شیراز در ادامه به مسئله اشتغالزایی ویژه معلولین اشاره و خاطرنشان کرد: قانون گذار به این امر مهم توجه کرده تا معلولان به شکل آبرومندانه مشغول کار شوند، اما در اجرا این امر مهم مغفول مانده و بسیاری از مدیران کارگاه‌ها و واحدها زیر بار اجرای این قانون نمی‌روند که باید تدبیری برای این موضوع اندیشیده شود.

آیت الله دژکام در بخش دیگر سخنان خود به موضوع بهره از فناوری‌های نوین و میز کار الکترونیک در مبحث مدیریت اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع نیز کمتر مورد توجه قرار گرفته که باید بدنه مدیریتی جامعه در بخش خصوصی و دولتی با این فرایند آشنا شده و در حوزه مدیریت از آن بهره برد تا بخش‌های مختلف دچار سوءمدیریت نشود.

لینک کوتاه :
آیت الله دژکاماداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعیاشتغال زاییامام جمعه شیرازمشاوره اشتغالمعلولینمیز الکترونیکنماینده ولی فقیهوام
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + سه =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
ایستادگی، عزت و اقتدار ایران اسلامی
جایگاه شیراز در تمدن نوین اسلامی
راهبرد فرهنگی
شایسته گزینی
ارزش های اسلامی، خردورزی ایرانی
دفع شرّ دشمن
شکرگزاری نعمت انقلاب اسلامی
روز جهانی کتاب کودک
روز جمهوری اسلامی
عید سعید فطر
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد