besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date جمعه, 1 مهر , 1401 2:20 ب.ظ
آیت الله دژکام:

bullet راه کربلا را شهدا باز کرده‌اند/رسانه‌های بیگانه سعی دارند حماسه اربعین را کوچک جلوه دهند


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام ۲۷ شهریور در جلسه شورای اداری استان که به میزبانی موزه دفاع مقدس برگزار شد، با ذکر این نکته که مراسم پیاده‌روی اربعین دولتی نیست، افزود: زیارت اربعین کاری است که ملت ما انجام می‌دهند اما این به معنای سلب مسئولیت دولت نیست.

وی همچنین از حرکت مردم در زیارت و پیاده‌روی اربعین حسینی قدردانی کرد و گفت: این حرکت پرشکوه مردم نیاز به مدیریت پسینی دارد.

وی ادامه داد:  در این مسیر مردم هزینه‌ می‌کنند و خودشان هستند که وارد می‌شوند هم در ایران و هم در عراق اما در قبال این موج دولت هم باید به وظیفه خود در مقابل شهروندان عمل کند.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه رسانه‌های بیگانه همواره سعی دارند حرکت مردم در زیارت اربعین را کوچک جلوه دهند، گفت: در حرکت اربعین نیز چنین قصدی داشتند اما نتوانستند کاری کنند بنابراین نقشه‌های دیگر کشیدند تا عظمت این ملت و این حرکت را تحت شعاع قرار دهند.

وی همچنین از فعالیت مواکب اربعینی در خدمت‌رسانی به زائران اربعین قدردانی کرد و افزود: راه کربلا را شهدا باز کردند و در هفته دفاع مقدس باید از این حماسه بزرگ تجلیل شود.

آیت‌الله دژکام در ادامه خواستار توجه بیشتر به قرآن کریم در جامعه شد و گفت: آموزش و پرورش بیش از گذشته به درس‌های قرآن توجه کند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با تاکید بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره امنیت غذایی گفت: در زمینه کشاورزی پاییز پیش‌رو را باید دریابیم و با همه محدودیت‌ها کشور را در راستای اهدافی که لازم است پیش ببریم و اثبات کنیم که در اداره داخلی کشور چیزی کم نداریم.

امام جمعه شیراز همچنین با اشاره به اهمیت امنیت در جهان امروز گفت: ناو شهید سلیمانی امروز نشان می‌دهد که امنیت خلیج فارس را ایران تامین می‌کند. امروز آقایی منطقه به واسطه کار شهدا برای ما است.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین با بیان اینکه تشکر و شکرگزاری امروز ما چگونه باید باشد، گفت: تشکر به معنی به زبان گفتن نیست گرچه این هم شکرگزاری است اما تشکر این است که موقعیت خود را ببینیم و حسن استفاده کنیم.

وی با تصریح اینکه عضویت ایران در اجلاسیه شانگهای باید به عنوان یکی از افتخارات کشور مطرح شود، گفت: نباید دچار حاشیه شویم بلکه باید حرکت رو به رشد را تقویت و حمایت کنیم.

لینک کوتاه :
آموزش و پرورشآیت الله دژکامامام جمعه شیرازشورای اداری استانقرآنپیاده روی اربعین
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − شش =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
ارزش های اسلامی، خردورزی ایرانی
دفع شرّ دشمن
شکرگزاری نعمت انقلاب اسلامی
روز جهانی کتاب کودک
روز جمهوری اسلامی
عید سعید فطر
راهپیمایی روز قدس
عدالت در توزیع ثروت
احسان و نیکوکاری
دین داری و مردانگی
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد