دانشگاه حضور چشمگیرتری در صحنههای اجتماعی داشته باشد
به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، آیتالله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس ۲۱ خرداد در دیدار با مسئولان و اعضای خیریه ملی «ناجیان ماندگار بهشت» این استان (جمعی از پزشکان خیر) اظهار کرد: نباید هر سال تنها به مطرح کردن موضوع تولید و اقتصاد به صورت شعاری اکتفا کنیم بلکه باید با همدلی زمینه تحقق این شعار فراهم شود.
وی با بیان اینکه خیریه ملی ناجیان ماندگار بهشت فارس میتواند الگو باشد، بر ضرورت الگوبرداری از کار این نوع موسسات تأکید و اضافه کرد: امیدواریم این حرکت به عنوان یک کار الگو و تأثیرگذار برای دیگران باشد تا یاد بگیرند زندگی کردن تنها در داشتن امکانات مالی نیست بلکه لذت از زندگی این است که بتوانیم به دیگران هم خیری برسانیم.
آیتالله دژکام با تصریح اینکه الگوسازی کاری است که باید مدنظر خیریه ملی ناجیان ماندگار بهشت فارس باشد، گفت: انتظار از دانشگاه این است که حضور چشمگیرتری در صحنههای اجتماعی داشته باشد البته این حضور نباید بار زیادی به دوش دانشگاهیان تحمیل کند اما اگر حضور دانشگاه به چشم بیاید قطعا این حضور در اداره جامعه مؤثر خواهد بود و به کشور کمک میکند که بتواند بار خود را جمع کند و به سر منزل مقصود برساند.
امام جمعه شیراز تصریح کرد: وضعیتی که ما در شرایط کنونی در جامعه از نظر معیشت و اقتصاد داریم وضعیت طبیعی و مطلوبی نیست اما بحث این است که می خواهیم این مسئله را حل کنیم یا تنها به گلایه بپردازیم؟
وی با بیان اینکه برای حل مشکلات باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا به اندازه نیاز مردم ثروت تولید کنیم، افزود: در تقسیمبندی جهانی که باعث اعتراض ما هم شده بود اعلام کردند که برای تأمین نیازهای زندگی مان باید منابع کشور به ویژه منابع انرژی را به فروش برسانیم.
آیتالله دژکام یادآور شد: برای اداره اقتصادی دنیا پیشنهاد این بود که یک چمدان از کشورهای پیشرفته دنیا جنس صادر کنند و یک کشتی از محصولات مورد نیاز خود را از جهان سوم بگیرند. گلهمندی ما از این تقسیم بندی این بود که ایران جایگاه والاتری دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: زمانی که ما گلایه خود را به دنیا مطرح کردیم، پیشنهادی که ارائه دادند برجام بود یعنی آنها درصدد بودند که ایران را به همان جایگاهی بازگردانند که با فروش نفت اقتصاد خود را ترمیم کند. این در حالی است که ما باید فضا و شرایط را برای تولید ثروت از مسیرهایی غیر از مسیر تعیین شده توسط جهان پیرامونی فراهم کنیم.
وی با بیان این ضربالمثل که نابرده رنج گنج مسیر نمیشود، گفت: اگر بخواهیم ایران آبادی داشته باشیم باید فرهیختگان در مسئله تولید ثروت به میدان بیایند. زمانی که ثروت به اندازه یک کشور هشتاد میلیون نفری تولید شد میتوان انتظار داشت که نظام تولید ثروت هم بهگونهای شود تا دهکهای پایین کاهش پیدا کند.
آیتالله دژکام با بیان اینکه در عرصه مدیریت کشور دانشهای مختلف باید دخیل شوند، گفت: سازمانهای مردم نهاد که در ایران تشکیل شده است باید شرایط تولید را فراهم کنند. در واقع ما منتظر سمنهایی هستیم که به تولید بینجامد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: برای سازمانهای مردم نهاد معمولا کارهای خیریه در بحث تولید ثروت و عدالت مطرح است. این کار خوشبختانه شکل گرفته اما سازمانهای مردم نهاد میتوانند در بحث توزیع هم نقش بسزایی داشته باشند که خوشبختانه خیریه ملی ناجیان ماندگار بهشت فارس در این امر مهم نیز موفق عمل کرده است.
دیدگاهتان را بنویسید