دیدار با معاون وزیر کار
به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز ، آیت الله لطف الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در دیدار با معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جوان انرژی دارد اما حمایت می خواهد و تجربیات بقیه افراد باید به کمک جوانان بیاید.
متن کامل بیانات آیت الله دژکام در این دیدار بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در ابتدا از مجموعه تلاش های دوستان تشکر می کنم. جناب آقای خداپرست جوان است و لازم است برای آنکه موفق عمل کند از او حمایت بشود، جوان انرژی دارد اما حمایت می خواهد و تجربیات بقیه افراد باید به کمک ایشان بیاید و کمک حال ایشان باشد.
به نظر بنده می رسد در دولت جناب آقای رییسی مدیران بعضا دیر تغییر می کنند و در عین حال طبیعی است که هر مدیری منصوب میشود مورد رضایت همه نیست برخی موافق هستند و برخی مخالف اما در شرایط فعلی کشور تا وقتی می شود با یک نفر کار کرد باید محکم کار را ادامه دهیم.
در فضای کار و مدیریت دو مسئله مطرح است، اول اینکه باید جلوی ریخت و پاش ها را بگیریم، شاید در بخش های مختلف کشور مدیران حجم کارشان سنگین تر باشد اما نوع مشکل شبیه هم است.
همه باید هم فکری کنیم و دنبال این مسئله باشیم چون اگر جلوی این ریخت و پاش ها گرفته شود سلامتی در مجموعه می آید و درآمد موجود درست هزینه می شود. امروز بسیاری از گله ها این است که ریخت و پاش میشود یا کسانی ناحقی میکنند و عدالت وجود ندارد و باعث اعتراض می شود. هر چند در این راستا قوه قضاییه بیشتر درگیر است اما می شود نظارت های درون سازمانی به نحوی باشد که کار به دستگاه قضایی کشیده نشود.
اگر از موضوع سلامت اقتصادی بگذریم نکته مهم دیگر همین بحثی است که مقام معظم رهبری هر سال می فرمایند یعنی مسئله تولید و اشتغال که باید تغییر کند.
یکی از مواردی که اشتغال زایی می کند مسئله راه و راه آهن است. خوشبختانه پروژه مورد نیاز در این سبک در فارس زیاد داریم و اگر در این خصوص فعالیت شروع شود اشتغال زایی خوبی برای استان دارد.
اگر کار کنید مردم متوجه میشوند و حس می کنند. یعنی وقتی سرمایه گذاری و کار شروع شده و ایجاد اشتغال می شود از نظر اقتصادی اقتدار و امنیت را افزایش می دهد و این اشتغال بسیار کمک می دهد به این بحث.
نکته دیگر اینکه مجموعه تلاش های دولت جدید امیدواری ایجاد کرده است اما درخصوص ورشکستگی شرکت ها باید فکری کنیم.
بنده مطلبی خواندم که اگر مدیر تولید ثروت کند در کشورهای مانند ژاپن از هزینه کردن برای او دریغ نمی کنند. مثلا در کشور ژاپن حق مدیریت ۸۰ درصد است و حق ثروت ۲۰ درصد و این مدیر را تشویق میکند.
در نگاه اسلامی که دنبال عدالت هستیم باید به این نکته دقت شود که این مدیر است که ثروت را افزایش می دهد و اگر کنار رود شرکت ضرر می کند. مدیر اگر سالم و پاکدست است و تولید ثروت می کند به گونه ای از او حمایت کنید که تشویق شود تا بیشتر کارکند و از طرفی این حمایت ها به سلامت کار مدیر بیشتر می انجامد.
در کشورهای پیشرفته تر، پول به تناسب کاری که انجام میدهند پرداخت می شود و ما نیز باید این مسئله را به عنوان پایه عدالت در نظر بگیریم.
دیدگاهتان را بنویسید