besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date چهارشنبه, 2 تیر , 1400 12:22 ب.ظ
نماینده ولی فقیه در فارس :

bullet مردم در انتخابات مسیر ناب انقلاب اسلامی و مقاومت را انتخاب کردند


به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، آیت الله دژکام، امروز، چهارشنبه ۲ تیر در همایش ائمه جمعه فارس و مراسم تودیع و معارفه مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد، گفت: حماسه جدید و نویی مردم سربلند ایران تحت راهبری های حکیمانه رهبر عظیم الشان آفریدند و افتخاری برای ماست که در میان مردمی زندگی می کنیم که اسلام و ارزش های اسلامی برای آنها از همه موضوعی مهم تر است.

نماینده ولی فقیه در فارس با یادآوری این مطلب که به پیشکسوتان نماز جمعه ارادت خاص و ویژه دارم، تاکید کرد: این جمع، جمع سربازان و نوکران امام زمان (عج) هست و هر کدام در نقطه ای در استان به فعالیت مشغول هستند.

امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه مردم ما با انتخاب خودشان اعلام کردند مسیر ناب انقلاب اسلامی و مقاومت در مقابل کفر، ظلم و بی عدالتی را می پسندند، بیان کرد: نباید بگوییم که از فردا همه چیز درست می‌شود بلکه از فردا همه چیز را درست می‌کنیم؛ ملت و دولت با هم این کار را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله رئیسی هم مطرح کرد که می‌خواهد دولتی مردمی ایجاد کند، تصریح کرد: حالا موقع ایستادگی است، اصلاح ریشه‌ای و اساسی اقتصاد صبر می‌خواهد.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با تاکید بر اینکه اصلاح ریشه ای اقتصاد صبر لازم دارد، اظهار کرد: موضوع صبر باید در جامعه گفته شود و به صورت گفتمان بیرون بیاید.

وی با اشاره به اینکه جهت گیری صحیح و سالمی که آیت الله رئیسی دارد، نباید با گفتار اشتباه خراب کرد، گفت: امیدوارم همه ما شرف سربازی و خدمت به امام زمان (عج) را داشته باشیم.

خاطر نشان می شود، در پایان این مراسم، حجت الاسلام «عادل حاجی پور»، به عنوان رئیس جدید دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس معرفی و از زحمات حجت الاسلام «حسین ملک مکان»، رئیس سابق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس تجلیل شد.

لینک کوتاه :
آیت الله دژکامامام جمعه شیرازانتخاباتشورای سیاست گذاری ائمه جمعهصبرنماینده ولی فقیه
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + چهارده =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
ارزش های اسلامی، خردورزی ایرانی
دفع شرّ دشمن
شکرگزاری نعمت انقلاب اسلامی
روز جهانی کتاب کودک
روز جمهوری اسلامی
عید سعید فطر
راهپیمایی روز قدس
عدالت در توزیع ثروت
احسان و نیکوکاری
دین داری و مردانگی
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد