besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date شنبه, 21 فروردین , 1400 2:27 ب.ظ
نماینده ولی فقیه در فارس :

bullet اجرای طرح‌های اقتصادی در استان فارس باید سودآوری داشته باشد


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام ظهر شنبه در شورای انتقال آب خلیج فارس به استان فارس مسئله آب را مسئله قرن عنوان کرد و اظهار داشت: نیاز آب در بخش صنعت جدی است و اگر بخواهیم ابعاد مختلف این موضوع را بررسی کنیم نیاز به دنبال کردن منابع آبی با مباحث علمی و نظری است.

وی با تاکید بر اینکه باید زمینه لازم برای تأمین آب مورد نیاز استان و نواحی صنعتی فراهم شود، افزود: در فارس شاهد منابع آبی غنی هستیم که اگر حفاری‌های لازم در این حوزه صورت بگیرد آب قابل توجهی در سطح استان فارس احصا می‌شود.

امام جمعه شیراز ادامه داد: با توجه به وضعیت کنونی فارس مطالعه‌ای جداگانه از آب منتقل شده از دریا به دشت‌ها بایستی انجام شود که ممکن است نیازمند نظریه‌ها و رویکردهای پیشرفته‌تری باشد تا هزینه شیرین کردن آب و انتقال آب استان را کاهش دهد.

آیت‌الله دژکام در ادامه با بیان اینکه کار اقتصادی باید سودآور باشد و هر کسی در این زمینه ورود کند قطعا مورد تقدیر و حمایت قرار می‌گیرد، گفت: در زمینه انتقال آب از دریا برای مصارف صنعتی مطالعات خوبی انجام شده است.

نماینده ولی‌فقیه در فارس گفت: طرح‌های اقتصادی که در استان فارس اجرا می‌شوند بایستی دارای سود باشند تا مدیران طرح‌های مختلف علاقه‌مند به اجرای این طرح‌ها باشند.

وی با بیان اینکه سودآوری و به دنبال سود بودن از نظر اسلام مورد تایید و از ملزومات کسب و کار است، افزود: نباید این دیدگاه باشد که چون واحدی یا بخش خصوصی به دنبال سود بیشتر است برای اجرای پروژه با مانع روبه‌رو شود.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه البته توجه به مسئله عدالت در توزیع ثروت ایجاد شده است، بیان کرد: اینکه با اجرای یک پروژه ثروتی نصیب جامعه شود و توزیع عادلانه آن مطرح شود امری معقول است اما اینکه سود بخش خصوصی در اجرای پروژه دیده نشود، معقول نیست.

به گفته وی نحوه مشارکت و سرمایه گذاری اگر برای همه واضح شود، کار اجرایی با سرعت بیشتری جلو خواهد رفت.

لینک کوتاه :
آبآیت الله دژکامامام جمعه شیرازخلیج فارسسودفعالیت اقتصادینماینده ولی فقیه
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 3 =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
ارزش های اسلامی، خردورزی ایرانی
دفع شرّ دشمن
شکرگزاری نعمت انقلاب اسلامی
روز جهانی کتاب کودک
روز جمهوری اسلامی
عید سعید فطر
راهپیمایی روز قدس
عدالت در توزیع ثروت
احسان و نیکوکاری
دین داری و مردانگی
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد