besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date شنبه, 20 دی , 1399 7:53 ب.ظ
نماینده ولی فقیه در فارس :

bullet صدا و سیما با هنر و ظرافت پیام انقلاب را به دنیا عرضه کند


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، آیت‌الله دژکام در دیدار با مدیرکل و کارکنان صدا و سیمای مرکز فارس، بر طرح موضوع در فضای همراه با انس و همدلی تاکید کرد و اظهار داشت: باید تلاش کنیم مسائلی که داریم را در یک فضای انس و همدلی با یکدیگر طرح بحث کنیم تا بتوانیم به نتایج خوب برسیم؛ چراکه  این دور هم جمع شدن ها چه به بهانه حلقه صالحین بسیج باشد و چه با عناوین دیگر، باید بتواند همدلی و انس میان ما را افزایش دهد.

وی افزود: تلاوت و تدبر در آیات قرآن حس خوشی به انسان می دهد و جامعه ما امروز به این احساس خوش و نشاط معنوی نیاز دارد و از کمبود آن رنج می برد.

آیت الله دژکام ادامه داد: اگر انسان ها از معرفت و کمال و حس خوش معنوی سیراب شوند، برمی‌خیزند و جامعه را به تعالی و اوج می رسانند.

نماینده ولی فقیه در فارس گفت: اگر به اجزای عالم هستی نگاه کنید، خواهید یافت که همه چیز در اوج کمال و تعالی است، دقت در این مساله موجب تلنگر به وجدان های بیدار و انسان های آگاه است که توحید را در آدمی تقویت می کند و به تصویر کشیدن این ظرائف، ازجمله رسالت های صداوسیما است.

امام جمعه شیراز افزود: ما امروز زیبایی ها و ظرائف عالم خلقت را نمی‌توانیم به زیبایی به قاب تصویر بکشیم. در سطوحی پایین تر، محاسن نظام اسلامی مان را هم باید بتوانیم با در نظر گرفتن ظرافت ها و زیبایی ها، در کنار نقدها و بیان مشکلات به تصویر بکشیم.

وی در ادامه اظهار داشت: خداوند متعال این عالم را خوب آفریده اما در حیطه زندگی بشر، اختیار داده و گفته با اختیار خود جامعه تان را خوب بسازید، رسیدن به جامعه خوب، در گرو رفتار خوب و انتخاب های فردی خوب است.

آیت الله دژکام در ادامه با بیان اینکه امروز در دنیا، هر رسانه ای که دوربین دست می گیرد و به کف جامعه می رود، یک فلسفه و هدفی را برای خود تبیین کرده است، گفت: هدف و فلسفه مهم صداوسیمای ما باید این باشد که مردم را در انتخاب های صحیح یاری دهد، صداوسیما از این جهت دانشگاه ملی است و باید بتواند مردم را به خوبی و درستی، هدایت فکری کند حال باید با خود بیندیشیم که چقدر در راستای این هدف حرکت کرده ایم.

وی ادامه داد: انتخاب های ما، انتخاب هایی درخصوص مسائل فرهنگی، زندگی اجتماعی، تربیت فرزند، سبک زندگی و دیگر مسایل است و به انتخاب سیاسی در موسم انتخابات ها محدود نمی شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تاکید کرد: برای تحقق این هدف، صداسیما نیازمند به اوج رسیدن اندیشه ورزی در ساختار خود است تا پس از آن، نمود و جلوه این اندیشه متعالی را در قالب برنامه های مختلف به مردم نیز تسری دهد.

وی خاطرنشان کرد: پیام انقلاب اسلامی ما یک پیام جهانی است و برای اینکه این پیام را بتوانیم به گوش مردم جهان برسانیم، علاوه بر زیرساخت ها و بسترهایی که نیاز به تهیه آن داریم، باید بتوانیم با منطق مناسب و ظرافت و هنر متعالی، پیام را تبدیل به محتوای قابل عرضه کنیم.

لینک کوتاه :
آیت الله دژکامامام جمعه شیرازدانشگاه ملیصدا و سیمانماینده ولی فقیههنرپیام انقلاب
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 8 =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
جایگاه شیراز در تمدن نوین اسلامی
راهبرد فرهنگی
شایسته گزینی
ارزش های اسلامی، خردورزی ایرانی
دفع شرّ دشمن
شکرگزاری نعمت انقلاب اسلامی
روز جهانی کتاب کودک
روز جمهوری اسلامی
عید سعید فطر
راهپیمایی روز قدس
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد