besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • پیام ها و نامه ها
  • کتاب
  • چند رسانه ای
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • سوال شرعی
  • دبیرخانه ملی همایش
    • حوزه انقلابی ۱۴۰۱-۱۴۰۰
    • حوزه انقلابی ۹۸-۹۹
    • حوزه انقلابی ۹۷-۹۸
date شنبه, 15 شهریور , 1399 3:14 ب.ظ
آیت الله دژکام :

bullet فعالیت‌های فرهنگی می‌تواند عاملی برای ایجاد رضایت مردم در تمامی شاخصه‌های اجتماعی باشد


تصاویر ::

به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، آیت الله لطف الله دژکام ظهر شنبه در مراسم انعقاد تفاهم نامه فرهنگی میان شهرداری و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان بیان کرد: این تفاهم‌نامه شکل جدیدی از کار فرهنگی و مبتنی بر همدلی و همفکری آحاد مختلف اجتماعی خواهد بود در این طرح برای اولین بار شاهد هستیم که مدیریت شهری بیش از گذشته در موضوع فعالیت‌های فرهنگی نمود پیدا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به ابعاد کار فرهنگی و نقشی که افراد در حوزه فعالیت‌های فرهنگی دارند از این رو افرادی که در پشت پرده مسائل فرهنگی و موضوعات فرهنگی هستند باید بیش از گذشته در جامعه تبلیغ شوند و فعالیت آنان دیده شود.

امام جمعه شیراز یادآور شد: پرداخت به مسائل فرهنگی می‌تواند گام‌های نوینی در راستای جامعه پردازی و تمدن سازی باشد و این حرکت‌ها عاملی برای حرکت جامعه به سمت جامعه آرمانی در راستای ظهور حضرت ولی عصر (عج) شریف خواهد بود.

او افزود: اقدامات فرهنگی نه تنها در جامعه اثرات مثبت بسیار زیادی می‌گذارد بلکه عاملی برای شناخت هویت فرهنگی جامعه نیز می‌شود.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی عنوان کرد: محوریت فعالیت‌های فرهنگی اشخاص و سازمان‌های مشخصی نمی‌باشند یک ملت باید در راستای فعالیت‌های فرهنگی در صحنه باشد و البته نباید از این نکته غافل شد که فعالیت‌های فرهنگی مبتنی بر دستور نیست و بایستی نسبت به تهیه برنامه جامع اقدامات در این حوزه نیز اقدام کرد.

آیت الله دژکام تاکید کرد: اقدامات فرهنگی می‌تواند عاملی برای افزایش رضایت مردمی در راستای افزایش کیفیت زندگی در جامعه باشد از این رو می‌توان نتیجه گرفت که فعالیت‌های فرهنگی می‌تواند عاملی برای ایجاد رضایت مردم در تمامی شاخصه‌های اجتماعی باشد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در ادامه اظهار کرد: با توجه به سابقه فرهنگی در استان فارس این انتظار وجود دارد که تمامی آحاد مردم در راستای افزایش کیفیت زندگی در صحنه‌های فرهنگی حضور پر شوری داشته باشند.

لینک کوتاه :
آیت الله دژکامامام جمعه شیرازامضای تفاهم نامهشهرداری شیرازفعالیت های فرهنگیمعاونت فرهنگینماینده ولی فقیه
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 15 =

سامانه امامت
جديدترين خبرها
.
  • کلیپ | مطالبه عدالت
  • بیانات در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان ف...
  • بیانات در خطبه‌های امروز نماز جمعه شیراز...
  • پادکست | ویژگی حاکم از نگاه امام صادق عل...
  • بیانات در دیدار با معاون وزیر کار
  • کلیپ | کنترل ارز
  • برگزاری سومین همایش حوزه انقلابی حوزه من...
  • بیانات در جمع مردم گراش به مناسبت یادروز...
  • بیانات در رزمایش جهادگران فاطمی ناحیه بس...
  • پادکست | مراقبت اجتماعی
  • کلیپ | روز جهانی کار و کارگر
  • کلیپ | حماسه ی مکرر
  • بیانات در خطبه‌های نماز عید فطر
  • چگونه از شخصیت سعدی بهره‌مند شویم
  • بیانات در خطبه‌های امروز نماز جمعه شیراز...
کنگره شعر غدیر
فیلم
.
  • کلیپ | مطالبه عدالت video
  • پادکست | ویژگی حاکم از نگاه امام صادق علیه السلام video
  • کلیپ | کنترل ارز video
صوت خطبه های نماز جمعه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴...

آرشیو...
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد