besmelah
daftar home
emam
  • زندگی‌نامه
    • شهید آیت الله دستغیب
    • مرحوم آیت الله حائری
    • مرحوم آیت الله ایمانی
    • آیت الله دژکام
  • بیانات
  • خطبه ها
    • خطبه ها
    • مجله آدینه
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • تصاویر
  • کتاب
  • ارتباط با ما
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با دفتر
  • امور شرعی
date پنجشنبه, 11 مهر , 1398 6:06 ب.ظ
آیت الله دژکام :

bullet اقتصاد مقاومتی نمونه ای در جهان ندارد


تصاویر ::

بسم الله الرّحمن الرّحیم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل نهاد نماینده مقام معظم رهبری در استان فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز عصر پنجشنبه ۱۱ مهر در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان فارس که به ریاست وزیر کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه چند بند بیانیه گام دوم انقلاب نیز مربوط به عدالت و اهمیت آن است، گفت: با توجه به انعطاف پذیری سند توسعه، عدالت در تولید و توزیع مد نظر قرار گیرد.

آیت الله دژکام در این جلسه بیان داشت : بخش اقتصاد همانگونه که رهبری فرموده اند دانش بنیان است و نیاز است در این بخش نسبت به افزایش آگاهی اقدام کنیم.

آیت‌الله دژکام با اشاره به اینکه در اقتصاد مقاومتی نیازمند افزایش آگاهی‌های عمومی هستیم افزود: گاهی مردم ما حتی نسبت به حقوق ابتدایی خود در مسائل اقتصادی هم آگاهی ندارند و آنها را نمی‌دانند.

امام جمعه شیراز گفت: باید در بسط و توسعه آگاهی‌هایی که بایستی به مردم القاء شود بکوشیم که در اینجا قطعا نقش رسانه‌ها، مجامع علمی و دانشگاه‌ها بسیار برجسته می‌شود.

وی با بیان اینکه در دوران جنگ همه اقشار در صحنه حضور داشتند، گفت: اقتصاد مقاومتی هم باید فراگیر شود، بخشی از کار اطلاع رسانی در این زمینه بر عهده روحانیت است و ما آماده هستیم.

آیت الله دژکام افزود: البته در کنار آگاهی‌های عمومی نیازمند آگاهی‌های مدیریتی نیز هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس متذکر شد: ما مدل اقتصادی همچون اقتصاد مقاومتی در جهان نداشته ایم که بخواهیم از آنان بهره برداری کنیم از این رو باید به این موضوع واقف باشیم که اقتصاد مقاومتی زمان بر خواهد بود تا شاهد به ثمر رسیدن آن باشیم.

او با بیان اینکه باید به مردم تفهیم شود که کار ما نسبت به دیگر کشورها بسیار متفاوت است، گفت: ما خودمان در حال ساختن مدلی هستیم و این سختی بیشتری دارد، اما در نهایت تلاش ما به یک تمدن اسلامی در روزگار جدید منتهی خواهد شد که ایران پایه گذار آن خواهد بود.

امام جمعه شیراز گفت: ما در اقتصاد مقاومتی تنها به توسعه نمی اندیشیم بلکه به مدلی فکر می کنیم که مخصوص خودمان است.

امام جمعه شیراز در خصوص گسترش عدالت در جامعه نیز تاکید کرد: عدالت باید در جامعه بیش از پیش باشد البته اکنون این عدالت وجود دارد اما نمود ندارد.

او افزود: در تولید باید نگاه عدالت محور وجود داشته باشد و توزیع باید به گونه ای باشد که عدالت در آن لحاظ شود و نمی‌توانیم بگوییم سرمایه و مدیریت نقشی در عدالت ندارد.

او اختلاف بین بانک‌ها و بخش خصوصی را بر سر میزان حقی که هر طرف برای خود قائل است دانست و خاطرنشان کرد که اگر عدالت ملاک کار باشد، اختلاف نظرها مرتفع خواهد شد.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه سرمایه و مدیر هر یک سهمی در رشد جامعه دارند، البته این میزان هنوز در جامعه مورد ارزیابی قرار نگرفته است ولی لزوم توجه بیشتر به سهم مدیر در این زمینه را متذکر شد.

وی در پایان اظهار کرد: این موضوع که دلالی در جامعه اقتصادی ارزش یافته است به علت آن است که سهم آن در اقتصاد تعیین نشده است برای از بین رفتن این مهم باید سهم هریک از اعضای بخش اقتصادی مشخص شود.

لینک کوتاه :
آیت الله دژکاماقتصاد مقاومتیامام جمعه شیرازرحمانی فضلینماینده ولی فقیهوزیر کشور
ثبت دیدگاه
.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 20 =

فیلم
.
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
  • صوت خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ شیراز video
عکس نوشته ها
.
ارزش های اسلامی، خردورزی ایرانی
دفع شرّ دشمن
شکرگزاری نعمت انقلاب اسلامی
روز جهانی کتاب کودک
روز جمهوری اسلامی
عید سعید فطر
راهپیمایی روز قدس
عدالت در توزیع ثروت
احسان و نیکوکاری
دین داری و مردانگی
Previous Next
  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • اخبار
  • ارتباط با ما
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز می باشد