آیت الله دژکام : تحقق سومین حرم اهل بیت(ع) نیازمند احیای حوزههای علمیه است
به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، مراسم معارفه حاج آقا استوار و تکریم حاج آقا عابدی(مدیران جدید و قدیم مرکز مدیریت حوزه علمیه استان فارس) با حضور آیت الله دژکام برگزار شد.
شرح بیانات آیت الله دژکام در این مراسم به شرح زیر میباشد:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
خداوند متعال در سوره مبارکه شرح می فرماید ” فَإِذا فَرَغْتَ فَانْصَبْ، وَ إِلی رَبِّکَ فَارْغَبْ”.
این جلسه برای تقدیر و تکریم از زحمات حضرت حجت الاسلام والمسلمین عابدی شکل گرفته است و خوشحال هستیم که ایشان ما را رها نخواهند کرد و حوزه فارس از محضر پر فیض ایشان همچنان بهره مند خواهد بود و همچنین خوشحالیم که امروز آقای حجت الاسلام والمسلمین استوار میمندی را به عنوان مدیر جدید حوزه های علمیه استان فارس معارفه می کنیم و به ایشان که برای خدمت به دستگاه امام زمان (عج) و سربازان آن حضرت قبول زحمت کردند خوش آمد می گوییم.
از حضور همه مدیران سطح استان که برای کار روحانیت اهمیت قائل هستند و در این جلسه شرکت کردند نیز تشکر می کنم.
نکته ای که در شروع کار حجت الاسلام استوار عرض می کنم این است که مدیریت حوزه علمیه، کار سختی است و همه بنا داریم در همکاری با حجت الاسلام استوار میمندی، حوزه علمیه فارس را چند قدم در راستای رسیدن به اهداف متعالی اسلام پیش ببریم.
حوزه فارس پیشینه بسیار ارزشمندی دارد و بزرگان بسیاری مانند شیخ علی ابیوردی از این حوزه برخواسته و به عالم تشیع و جهان اسلام خدمت کرده اند.
ما از گذشته شیراز که ارزشمند و بزرگی است غفلت نکنیم و امیدواریم حال و آینده این حوزه، متناسب با گذشته آن شکل بگیرد و مدیران استان نیز در این راستا مکلف هستند از این حرکت حمایت کنند.
اینکه در شورای حوزه علمیه فارس جناب آقای استوار به اتفاق آرا مورد استقبال قرار گرفتند نشان از این دارد که دوست داریم با همکاری یکدیگر این مسیر را پیش ببریم.
عرصه توسعه فیزیکی، علمی، آموزشی و پژوهشی حوزه و همچنین عرصه تاثیرگذاری اجتماعی و فرهنگی در حوزه های علمیه فارس باید تقویت شود.
اگر می خواهیم مفهوم سومین حرم اهل بیت محقق شود، نیازمند این هستیم که حوزه های علمیه فارس و شیراز احیا شوند و حوزه های علمیه در اطراف امام زادگام مقدس یک جلوه ویژه پیدا کنند و کارکردهای صحیح و تاثیرگذاری های اجتماعی و فرهنگی خود را بازیابند.
تقوا و معنویت اولین تابلوی حرکت روحانیت است یعنی مردم در مواجه با روحانیت با یک چهره متقی، معنوی و عالم رو به رو هستند و اگر می خواهیم این جهت را حفظ کنیم باید حفظ احترام بزرگان را مدنظر قرار دهیم و برای این مسئله تمرین کنیم.پس نکته ای که باید به آن توجه کرد، لزوم حفظ حریم و حرمت روحانیت است تا کسی نتواند این حریم را بشکند و مرزهای اخلاق را درنوردد و با بی تقوایی و بی اخلاقی، شأنیت و جایگاه روحانیت را خدشه دار کند.همه ما طلاب و روحانیون نیز باید به گونه ای عمل کنیم و تقوا پیشه کنیم که دشمنان، نتوانند در بین طلاب عزیز ما برای پیشبرد اهدافشان، رسوخ کنند.
والسّلام علیکم و رحمهالله و برکاته
دیدگاهتان را بنویسید